Mijn spaarsaldo:

0 Ekopunten

De gezondheid van uw dier begint bij natuurlijke voeding

Alleen het beste voor jouw dier

Ekowolf richt zich op de verkoop van natuurlijke voeding voor hond, kat en paard. Oervoeding zoals de natuur het bedoeld heeft. En wij zijn van mening dat gezondheid verder gaat dan alleen maar vrij zijn van ziektes.

Wij helpen u graag om een optimale gezondheid te bereiken voor uw trouwe viervoeter, en persoonlijke aandacht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Alles voor je hond

Bekijk de producten

Alles voor je paard

Bekijk de producten

Alles voor je kat

Bekijk de producten

Voedingsadvies

Met deze calculator kunt u heel makkelijk uitrekenen hoeveel rauw voer uw hond of kat gemiddeld nodig heeft. Let op! Dit zijn richtlijnen, ieder dier is anders en de juiste hoeveelheid voer is afhankelijk van onder andere de hoeveelheid beweging, soort voeding, vacht en nog vele andere factoren. Houd daarom de conditie van uw dier goed in de gaten, als uw dier aankomt of juist afvalt pas dan de hoeveelheid voer aan.

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar met het juiste advies op maat, aangepast op de behoefte van uw dier. Neem een kijkje bij onze consulten voor meer informatie.


Online cursussen

Voor de gezondheid van jouw dier

Als orthomoleculair therapeut voor dieren en food revolution deskundige is mijn doel om baasjes en hun dieren te ondersteunen om een optimale gezondheid te bereiken. Samen bekijken we de huidige situatie en kunnen we (vaak op een simpele manier) wijzigingen toepassen om het immuunsysteem een boost te geven of om klachten te verminderen.

Maar niets is mooier dan zelf kennis vergaren om uw dierbare viervoeter op de best mogelijke manier te voeden, of te ondersteunen wanneer hij niet lekker in z’n vel zit. Met dit cursusaanbod wil ik laten zien dat u op een makkelijke manier al heel snel een grote impact kunt creëren op de gezondheid van jouw dier.

Welkom op onze nieuwe website!

Door deze nieuwe website kunnen wij veel nieuwe opties aanbieden, zoals gratis verzending en het automatisch sparen van spaarpunten. Maar ook het herbestellen van een eerdere bestelling kan nu veel gemakkelijker.

Wel moeten we melden dat we nog druk bezig zijn met het aanpakken van (kleine) problemen, en dat alles misschien deze eerste maand (door het herindelen van producten onder andere) wat stroever kan lopen.

Mocht u hulp nodig hebben bij het samenstellen van uw bestelling, loopt u ergens tegenaan of vind u nog een foutje op de website, laat het ons dan vooral weten via de mail of whatsapp.

Fijne dag!
Team Ekowolf