Bandit BIO Geitenbotten

(4 klantbeoordelingen)

 3,50

Geitenbotten kunnen vrij hard zijn, maar je kunt ze bijvoorbeeld goed gebruiken voor een bottenbouillon.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Banditvoeding bestaat uit 100% biologisch vlees – skal025107 – van humane kwaliteit. Dierenarts Tannetje Koning en Nutrionist Huub van de Lang staan achter dit concept, en hebben dan ook de nodige kennis en kunde om hiervan een mooi product te maken.

Let op! Niet alle botten in deze verpakking zijn geschikt voor iedere hond. Geitenbotten kunnen vrij hard zijn, maar je kunt ze bijvoorbeeld ook goed gebruiken voor een bottenbouillon. Ga er verstandig mee om en probeer ze met een tuinschaar door te knippen om te kijken of ze voor jouw hond geschikt zijn. Neem contact met ons op voor meer advies hierover.

Samenstelling
100% biologische geitenbotten in een verpakking van ongeveer 500 gram

4 beoordelingen voor Bandit BIO Geitenbotten

5,0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-4 van 4 beoordelingen
  1. Mooie product voor de bottenbouillon

  2. Hier worden de geitenbotten, samen met lamsbotten, ook gebruikt in de bonebroth. De geitenbotten hebben een mooi formaat en passen precies in mijn slowcooker.

  3. Ik gebruik de botten voor in de bone broth. Het zijn mooie formaat botten die daar ideaal voor zijn! Samen met wat eendenvoetjes en mergpijpjes kun je er een hele lekkere bone broth van maken!

  4. Net zoals de lamsbotten hebben we ook deze geitenbotten toegevoegd aan de bone broth van Koda ! Door deze toe te voegen smult Koda er heerlijk van.

Beoordeling toevoegen
Bandit BIO Geitenbotten Bandit BIO Geitenbotten
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Aanbevolen