Bandit BIO Lamsbotten

(3 klantbeoordelingen)

 3,70

100% biologische lamsbotten. Niet alle botten in deze verpakking zijn geschikt voor iedere hond. Lamsbotten kunnen vrij hard zijn, maar je kunt ze bijvoorbeeld ook goed gebruiken voor een bottenbouillon.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Banditvoeding bestaat uit 100% biologisch vlees – skal025107 – van humane kwaliteit. Dierenarts Tannetje Koning en Nutrionist Huub van de Lang staan achter dit concept, en hebben dan ook de nodige kennis en kunde om hiervan een mooi product te maken.

Let op! Niet alle botten in deze verpakking zijn geschikt voor iedere hond. Lamsbotten kunnen vrij hard zijn, maar je kunt ze bijvoorbeeld ook goed gebruiken voor een bottenbouillon. Ga er verstandig mee om en probeer ze met een tuinschaar door te knippen om te kijken of ze voor jouw hond geschikt zijn. Neem contact met ons op voor meer advies hierover.

Samenstelling
100% biologische lamsbotten in een verpakking van ongeveer 500 gram

3 beoordelingen voor Bandit BIO Lamsbotten

5,0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-3 van 3 beoordelingen
  1. Perfecte bouillon van kunnen trekken!

  2. Geweldig product om zelf bottenbouillon mee te maken! In combinatie met mergpijpjes krijg je een hele mooie structuur en mijn honden, en inmiddels zelfs onze kat, gaan er super op! Aanrader!

  3. Ik heb deze botten gekocht om mee toe te voegen in onze bone broth. Hierdoor was het een groter succes dan de vorige die ik maakte met enkel mergpijp en kippenbotjes. Super leuke toevoeging dus.

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Aanbevolen

Tijdelijke aanpassing met betrekking tot het fysiek winkelen en het afhalen van bestellingen.

Tijdelijk zijn wij door privé omstandigheden alleen geopend op afspraak om bestellingen op te halen. Via info@ekowolf.nl of via ons WhatsApp nummer 0650871540 kan hiervoor een afspraak ingepland worden. Ook om in de winkel langs te komen zonder bestelling, kunt u contact opnemen.

Qua het bezorgen veranderd er niets. U kiest zelf de bezorgdag, en wij regelen de rest!

Bij voorbaat dank voor het begrip.