Bandit BIO Nierdieet

 6,76

Nierfalen gaat altijd gepaard met een aangepast dieet. Er zijn vele dieetvoedingen op de markt die lang niet allemaal even goed zijn. Sommige worden zeer slecht gegeten door de hond of kat. En juist een hond of kat met nierfalen moet goed eten en veel vocht binnenkrijgen. De voeding moet ook uit veel vocht bestaan en het is uiterst belangrijk dat er goede en makkelijk verteerbare (dierlijke) eiwitten in de voeding aanwezig zijn. Plantaardige eiwitten geven vaak meer afvalstoffen dan makkelijk verteerbare dierlijke eiwitten. Het bandit nierdieet bestaat dan ook uit makkelijk verteerbare dierlijke eiwitten, heeft een laag fosfor gehalte en bevat veel vocht. Hierdoor worden de nieren ontlast.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Nieraandoeningen zijn meestal onomkeerbaar. Maar met een goede aangepaste voeding en de juiste ondersteuning kan het verdere verval van de nieren wel worden tegengegaan om zo het dier beter te laten functioneren. Het is uiterst belangrijk dat u in behandeling van een goede dierenarts bent.

Nierfalen gaat altijd gepaard met een aangepast dieet. Er zijn vele dieetvoedingen op de markt die lang niet allemaal even goed zijn. Sommige worden zeer slecht gegeten door de hond of kat. En juist een hond of kat met nierfalen moet goed eten en veel vocht binnenkrijgen. De voeding moet ook uit veel vocht bestaan en het is uiterst belangrijk dat er goede en makkelijk verteerbare (dierlijke) eiwitten in de voeding aanwezig zijn. Plantaardige eiwitten geven vaak meer afvalstoffen dan makkelijk verteerbare dierlijke eiwitten.Het bandit nierdieet bestaat dan ook uit makkelijk verteerbare dierlijke eiwitten, heeft een laag fosfor gehalte en bevat veel vocht. Hierdoor worden de nieren ontlast.

​Laat bij een ouder dier regelmatig bloedonderzoek doen door uw dierenarts. Vroegtijdige diagnose verlengd de levensverwachting van uw dier. De symptomen van nierfalen treden vaak pas op nadat de nieren al voor 70% beschadigd zijn. Beschadigde nieren herstellen helaas niet meer. Bandit niervoeding zorgt ervoor dat de functie van de nieren niet nog verder achteruit gaat.

Voor informatie kunt u het beste de medische lijn van bandit bellen: 0318-590403 (Drs Tannetje Koning of Huub van de Lang)

Samenstelling en Analyse
Biologische kip, pens hart, nieren, lever rundvlees (met hoog vetgehalte), 15% groente 8% vette vis (Haring of makreel)

  • Eiwit – 13%
  • Vocht – 66%
  • Vet – 15%
  • Ruw as – 0.5%
  • Ruwe celstof – 4.5%

Voedingsadvies
Dit product kan ook gevoerd worden met een andere smaak of merk vers vlees (kvv). Puur en alleen een nierdieet voeren is dus niet nodig. Voor dit nierdieet geldt dat u 1.5% tot 2% van het lichaamsgewicht per dag voert. Dit staat gelijk aan 15 tot 20 gram per kilo lichaamsgewicht per dag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Aanbevolen

Tijdelijke aanpassing met betrekking tot het fysiek winkelen en het afhalen van bestellingen.

Tijdelijk zijn wij door privé omstandigheden alleen geopend op afspraak om bestellingen op te halen. Via info@ekowolf.nl of via ons WhatsApp nummer 0650871540 kan hiervoor een afspraak ingepland worden. Ook om in de winkel langs te komen zonder bestelling, kunt u contact opnemen.

Qua het bezorgen veranderd er niets. U kiest zelf de bezorgdag, en wij regelen de rest!

Bij voorbaat dank voor het begrip.