Bio Ron – BIO IJslands Zeewier

(5 klantbeoordelingen)

 8,50

Eerste kwaliteit IJslands zeewier – heerlijke geur – grof gehakseld en stofvrij. Van biologische oorsprong en gecontroleerd op zware metalen en andere verontreinigingen. Voor extra aanvoer van organisch gebonden / natuurlijke mineralen en metalen sporenelementen. Daarnaast heeft zeewier een zuiverende & ontgiftende werking en werkt het ondersteunend tegen tandplak en tandsteen.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Eerste kwaliteit IJslands zeewier – heerlijke geur – grof gehakseld en stofvrij

Van biologische oorsprong en gecontroleerd op zware metalen en andere verontreinigingen. Voor extra aanvoer van organisch gebonden / natuurlijke mineralen en metalen sporenelementen. Daarnaast heeft zeewier een zuiverende & ontgiftende werking en werkt het ondersteunend tegen tandplak en tandsteen.

Let op! Niet geschikt voor dieren met schildklierproblemen ivm het hogere jodiumgehalte

Dosering

  • Honden en katten – 1 tot 5 gram per keer/dag afhankelijk van de grootte van het dier
  • Paarden – 10 tot 30 gram per dag/keer afhankelijk van de grootte van het dier

5 beoordelingen voor Bio Ron – BIO IJslands Zeewier

5,0
Gebaseerd op 5 beoordelingen
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-5 van 5 beoordelingen
  1. Goede kwaliteit, goed verpakt

  2. Yiska & Faf eten het zeewier allebei graag op. Vooral bij Faf zie ik de voordelen ervan. Faf heeft namelijk snel last van tandplak. Door het voeren van zeewier is dit veel gemakkelijker weg te poetsen. Ik ben er erg over te spreken.

  3. Wij geven nu al een tijdje het zeewier als toevoeging bij Tara haar eten en wij zijn erg tevreden. De tandplak op Tara haar kiezen is zichtbaar afgenomen, de restjes die er nu nog zitten zijn makkelijker te verwijderen dan voorheen. Gelukkig vindt Tara het ook lekker en eet ze het zonder problemen op. Gocha daarentegen houdt niet van toevoegingen op haar vlees en weigert het dus te eten, helaas.
    Het zeewier is een makkelijke en snelle toevoeging op jouw hond zijn dieet en helpt erg goed bij honden met tandplak, een aanrader dus!

  4. Ik vind de zeewier een hele goede en gezonde toevoeging. Sinds ik het geef is de tandplak aanzienlijk verminderd en ze eten het ook altijd netjes op! Heel makkelijk om gewoon bij te voeren.

  5. Nuka heeft vrij ver afgesleten bovenste kiezen. Deze worden vaak niet goed meegenomen als ze kauwt, waardoor ze sneller kans hebben op tandplak/steen. Ik gebruik het zeewier nu meer dan een maand iedere dag en begin duidelijk verschil te zien! De tandsteen wordt wat zachter en laat nu makkelijker los, waardoor haar kiezen er weer goed uit zien!

Beoordeling toevoegen
Bio Ron - BIO IJslands Zeewier Bio Ron - BIO IJslands Zeewier
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Aanbevolen