Bio Ron – Veendrenkstof

 16,00 22,50

Bio Ron Veendrenkstof. Sanofor Veendrenkstof is een bodemproduct, bestaande uit verteringsresten van honderden verschillende bloemen, geneeskrachtige kruiden, grassen en vruchten. In de loop der jaren zijn deze plantenresten in stilstaand water gevallen en naar de bodem gezonken, waarna in een zeer langdurig proces de plantenresten omgezet zijn in een zwart, lobbig veen.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Bio ron veendrenkstof.

Werking veendrenk

  •  Binding en afvoer van afvalstoffen
  •  ondersteunt  darmslijmvliezen conditie
  •  zorgt voor betere benutting van voer
  •  ondersteunend voor huid, vacht, darm en maag conditie

Wat is Veendrenkstof?

Sanofor Veendrenkstof is een bodemproduct, bestaande uit verteringsresten van honderden verschillende bloemen, geneeskrachtige kruiden, grassen en vruchten.
In de loop der jaren zijn deze plantenresten in stilstaand water gevallen en naar de bodem gezonken, waarna in een zeer langdurig proces de plantenresten omgezet zijn in een zwart, lobbig veen.

Bepalend voor de samenstelling en eigenschappen van dit veen zijn de planten waaruit het is ontstaan.
Bovendien speelt de plaats waar de veendrenkstof gewonnen wordt een rol met betrekking tot de mate van geschiktheid voor bijvoeding van dieren.

In Oostenrijk komt een veen-type voor dat aangeduid wordt als ‘Subfossiel’.

Het karakteristieke van dit type veen is dat het plotseling begraven is geraakt onder afzettingen van leem, zand en gesteente.
Dit sub fossiele veen ligt nu vele meters onder het aardoppervlak.

Zoals is af te leiden uit de er in voorkomende plantensoorten is dit veen ca. 7000 jaar geleden ontstaan. Dankzij de voortdurende afsluiting van de buitenwereld is dit veen zeer goed omgezet en gerijpt.
Bovendien is het zeer zuiver en praktisch kiemvrij. Aan het veen worden geen chemicaliën toegevoegd.

Sanofor Veendrenkstof is absoluut een zuiver natuurproduct.

Het veen wordt zonder aantasting van het landschap gewonnen.

Toegevoegde waarde van Sanofor Veendrenkstof in diervoeding

Sanofor Veendrenkstof is rijk aan goed opneembare minerale bestanddelen.

Deze zijn rijkelijk aanwezig en in de best opneembare vorm. Bovendien bevat Sanofor Veendrenkstof ook in zeer kleine hoeveelheden mangaan, koper, zink en andere sporenelementen. Sanofor bevat verder kiezelzuur (silicium).

Sanofor werkt als ondersteuning voor de darmflora.

Van de organische stoffen in Sanofor zijn de huminezuren erg belangrijk. Deze werken sterk absorberend en binden gifstoffen, die vervolgens worden uitgescheiden.
Sanofor kan in principe het hele jaar door gegeven worden, ook aan drachtige en jonge dieren. Overdosering is niet mogelijk.

Gezien de grote verscheidenheid aan op verschillende wijze werkzame bestanddelen is Sanofor Veendrenkstof een uiterst waardevolle aanvulling in dier voeding.

Sanofor kan eenvoudig aan het voedsel toegevoegd worden en heeft nauwelijks enige smaak of geur, desgewenst kan het voor enkele porties enigszins verdund worden met water om via een grote spuit op te kunnen nemen en direct in de mond toegepast te worden

Dosering Veendrenk

Dosering, naar behoefte:

Kleine dieren : dagelijks 1/2e tot 2 theelepels
Pony’s: dagelijks 1-2 eetlepels
Paarden: dagelijks 2-3 eetlepels
Veulens: dosering halveren

Indien noodzakelijk kan deze dosering zonder problemen verdubbeld worden.

  • kan worden toegepast bij vrijwel alle diersoorten en wordt al tientallen jaren met goed resultaat toegepast
  • staat onder controle van het onderzoeksinstituut voor veeteelt-producten te Grangeneuve (Fr)
  • voordelig in gebruik

Heeft u hulp nodig bij het samenstelling van een compleet menu op maat voor uw hond of kat, ook bij medische klachten? U kunt bij ons terecht voor deskundig advies op maat via een online consult, of kom eens gezellig binnen lopen bij onze fysieke winkel in Moordrecht (Zuid-Holland). Ook kunt u ons vinden op sociale media met veel bruikbare informatie. Volg ons bijvoorbeeld op Instagram. Ook kun je bij Ekowolf online cursussen volgen in begrijpbare taal, en in je eigen tempo. Leer bijvoorbeeld alles over bottenbouillon, of hoe je het beste groente en fruit kunt toepassen bij jouw dier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Aanbevolen