Carnivoer Fyto Nier

 13,95

Veel honden en katten ontwikkelen nierproblemen, naarmate ze ouder worden. Dit resulteert in een verminderde kwaliteit van leven van je hond en/of kat. In de traditionele chinese geneeskunde ligt in de nieren de Qi, de levensenergie. Nieren zijn onder andere hierdoor heel belangrijk voor je hond en kat.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Fyto Supplement Nier ondersteuning is ontwikkeld door Erwin van Gijtenbeek en 100% natuurlijk, glutenvrij, bevat geen kleur-, geur- of smaakstoffen, geen conserveringsmiddelen en is niet bestraald.

Veel honden en katten ontwikkelen nierproblemen, naarmate ze ouder worden. Dit resulteert in een verminderde kwaliteit van leven van je hond en/of kat.

In de traditionele chinese geneeskunde ligt in de nieren de Qi, de levensenergie. Nieren zijn onder andere hierdoor heel belangrijk voor je hond en kat.

De functies van de nieren zijn:

  1. Filteren van het bloed
  2. De bloeddruk op peil houden via het RAAS systeem
  3. De laatste stap in de productie van het actieve vitamine D3
  4. De nieren produceren erytropoëtine welke de bloedaanmaak stimuleert

Dit zijn vier belangrijke functies van de nieren om de gezondheid van je hond en/of kat te waarborgen.

Om de nieren van je hond en/of kat zo lang mogelijk goed te laten functioneren kun je de volgende dingen doen:

  • Correcte evolutionaire voeding geven
  • Een leven vol beweging en activiteit
  • Zorgen voor voldoende opname van vocht bij je hond en kat.
  • De nieren ondersteunen met het CarniVoer Fyto Supplement nier ondersteuning.

Ingrediënten

Fyto Supplement nier ondersteuning van CarniVoer bevat twee kruiden en een bes. Solidago Virgaurea (echte guldenroede), Equisetum Arvense (heermoes) en Ribes Nigrum (zwarte bes).

Guldenroede: heeft een ontstekingsremmende werking en verhoogt de filtratie van de nier. Afvalstoffen worden zo sneller het lichaam uitgedreven.Heermoes: bevat mineralen die ontstekingen in het lichaam remmen. Werkt tegen verzuring van het lichaam. Verhoogt de nierfiltratie.Zwarte bes: werkt ontstekingsremmend, antiviraal en heeft een gunstige werking op de kleine bloedvaten van de nieren.

Je kunt dagelijks fyto supplement nier ondersteuning van CarniVoer gebruiken vanaf elke leeftijd van je dier. Zo ondersteun je de vitaliteit en bevorder je alle functies van de nieren. Je kunt dit supplement over alle voedingen geven. Door het alternerend drie weken wel en een week niet te geven behoud je hond en/of kat de gevoeligheid voor dit supplement en krijg je een optimale ondersteuning.

Dit Fyto Supplement is uitgebreid getest door Dr. Erwin van Gijtenbeek in zijn kliniek. Klanten waren zo tevreden met het resultaat dat het door CarniVoer in productie is genomen.

Het heeft een hoge smaakacceptatie bij honden én katten.

Kan door alle soorten voedingen gemengd worden zoals rauw, brok, blik etc. Mogelijk zal het bij droge voeding met wat water gemengd moeten worden om de smakelijkheid te bevorderen.

Het is zuinig in gebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Aanbevolen

Tijdelijke aanpassing met betrekking tot het fysiek winkelen en het afhalen van bestellingen.

Tijdelijk zijn wij door privé omstandigheden alleen geopend op afspraak om bestellingen op te halen. Via info@ekowolf.nl of via ons WhatsApp nummer 0650871540 kan hiervoor een afspraak ingepland worden. Ook om in de winkel langs te komen zonder bestelling, kunt u contact opnemen.

Qua het bezorgen veranderd er niets. U kiest zelf de bezorgdag, en wij regelen de rest!

Bij voorbaat dank voor het begrip.