Consulten

Ongeacht welke voeding je nu geeft, wij kunnen je helpen om deze te optimaliseren of aan te passen naar de juiste voeding die bij jouw dier past. Ook bij medische klachten kunnen wij mee kijken en ondersteuning bieden waar nodig. Klik op de groene consultbanner voor meer informatie over ons consultaanbod.

  • Ongeacht welke voeding je nu geeft, wij kunnen met je mee kijken om deze aan te vullen, te optimaliseren of aan te passen. Ook wanneer je over wilt stappen van brok naar vers vlees, of van KVV naar het zelf samenstellen, kunnen wij hierin ondersteuning bieden.
  • Dit consult is ook geschikt wanneer jouw dier te maken heeft met medische klachten. Met orthomoleculaire therapie focussen we op het aanpassen van de oorzaak en/of bieden we ondersteuning om het lichaam zo min mogelijk te belasten.
  • Deze dienst is aan te schaffen onderaan deze pagina en verschijnt dan in uw winkelwagen (waar u dan vervolgens deze kunt afrekenen)
  • Na het aanschaffen van deze dienst verschijnt er een anamneseformulier, welke u ingevuld terug kunt sturen. U ontvangt deze ook via de mail als u niet direct de tijd heeft om deze in te vullen.
  • Op basis van deze informatie maken wij een menu op maat (inclusief suppletie advies) welke u daarna zelf kunt bestellen.
  • Wanneer wij twijfelen over de klachten, nemen wij contact op met een specialist die ons kan begeleiden in bijvoorbeeld afwijkende bloedresultaten. U krijgt dus altijd deskundig advies
  • Wilt u de volledige zorg uit handen geven, kijk dan eens bij ons Freshbox abonnement.

Freshbox abonnement

Na het ontvangen van een uitgebreid consultadvies kunt u waarschijnlijk zelf aan de slag met een bestelling voor uw dier. U heeft dan de eerste stappen in de juiste richting om zelf de juiste producten samen te stellen. Er zijn namelijk veel mensen die het wel leuk vinden om dit zelf te doen, maar niet weten WAT ze moeten doen. Met dit advies krijgt u de zekerheid om dit alsnog zelf te kunnen.

Zoekt u alsnog begeleiding in de eerste periode (of misschien wel langer) na het consult? Kies dan voor ons Freshbox abonnement. Wij zorgen er dan voor dat er maandelijks (of wekelijks) een bestelling voor u klaar staat met een compleet menu op maat. Het enige wat u nog hoeft te doen is een bezorgdatum kiezen en de bestelling af te ronden.