Neem contact op met Ekowolf

Postadres:

Let op! Dit adres wijkt af van het adres van de winkel op de Oost buurtstraat in Moordrecht.

Ophaalpunt & Winkel (géén postadres):

  • Maandag zijn wij gesloten
  • Dinsdag: 11:00 – 14:00
  • Woensdag: 11:00 – 14:00
  • Donderdag: 11:00 – 14:00
  • Vrijdag: 11:00 – 14:00
  • Zaterdag op afspraak

Let op! Tijdelijk zijn wij door privé omstandigheden beperkt geopend. Via consult@ekowolf.nl of via ons WhatsApp nummer 0650871540 kan een afspraak ingepland worden buiten deze tijden om. Ook om in de winkel langs te komen zonder bestelling. Bij voorbaat dank voor het begrip.

 

Gratis parkeren voor de deur en opladen van elektrische voertuigen is mogelijk. Meer informatie over het bestelproces, of het afhalen van bestellingen, kunt u vinden onder het kopje ‘Bestelinformatie

Whatsapp klantenservice:

Telefonisch alleen bereikbaar via whatsapp/sms

Op werkdagen tussen 10:00-18:00 beantwoorden wij alle whatsapp berichten. Mails en consulten kosten iets meer tijd, omdat we hier alle aandacht in steken. U kunt wel binnen 2 weken een antwoord verwachten. Mocht u niets ontvangen hebben, neem dan gerust nogmaals contact op om te kijken waar het bericht gebleven is.

Online cursussen

Voor de gezondheid van jouw dier

Als orthomoleculair therapeut voor dieren en food revolution deskundige is mijn doel om baasjes en hun dieren te ondersteunen om een optimale gezondheid te bereiken. Samen bekijken we de huidige situatie en kunnen we (vaak op een simpele manier) wijzigingen toepassen om het immuunsysteem een boost te geven of om klachten te verminderen.

Maar niets is mooier dan zelf kennis vergaren om jouw dierbare viervoeter op de best mogelijke manier te voeden, of te ondersteunen wanneer hij niet lekker in z’n vel zit. Met dit cursusaanbod wil ik laten zien dat je op een makkelijke manier al heel snel een grote impact kunt creëren op de gezondheid van jouw dier.