ONLINE LEEROMGEVING

Creeër impact op de gezondheid van jouw dier.

Als orthomoleculair therapeut voor dieren en food revolution deskundige is mijn doel om baasjes en hun dieren te ondersteunen om een optimale gezondheid te bereiken. Samen bekijken we de huidige situatie en kunnen we (vaak op een simpele manier) wijzigingen toepassen om het immuunsysteem een boost te geven of om klachten te verminderen. 

Maar niets is mooier dan zelf kennis vergaren om jouw dierbare viervoeter op de best mogelijke manier te voeden, of te ondersteunen wanneer hij niet lekker in z’n vel zit. Met dit cursusaanbod wil ik laten zien dat je op een makkelijke manier al heel snel een grote impact kunt creëren op de gezondheid van jouw dier.

Op dit moment zijn er enkele opleidingen om voedingsdeskundige te worden. Wat ons opviel is dat je vaak best al een basiskennis moet hebben om deze te volgen, of dat je vooral op bepaalde dagen en tijden ‘aanwezig’ moet zijn. Wanneer wij baasjes spreken tijdens een consult, of wanneer deze langs komen in de winkel, dan horen wij veelal dat ze door de bomen aan informatie het bos niet meer zien. Wij hebben toen besloten om een online leeromgeving te creëren waarin we op een duidelijke en begrijpelijke taal ieder onderwerp kunnen uitlichten. 

En wat zijn hiervan de voordelen?

  • Bepaal zelf wanneer jij de lessen volgt (tijdens de nachtdienst, op een vrije zondag of wanneer de kinderen op school zitten)
  • Begrijpelijke taal voor iedereen. Wij hebben de kennis, en hakken dit in hapklare stukken informatie waar je daadwerkelijk iets mee kunt.
  • Je zit niet gebonden aan een hele opleiding, maar kiest zelf welk onderwerp jouw aandacht heeft.
  • Je bent niet de hoofdprijs kwijt om een (jaar)opleiding te volgen, maar kunt stukje bij beetje steeds iets meer leren binnen je eigen budget.
  • Zodra je de cursus hebt aangeschaft, kun je iedere les opnieuw teruglezen en nogmaals eens verwerken wat je nu daadwerkelijk geleerd hebt

Cursusaanbod Ekowolf

Hieronder vind je ons huidige cursusaanbod. Wij zullen blijven schrijven, blijven leren en blijven uitbreiden om een zo compleet mogelijke kennisbank aan te bieden op het gebied van natuurlijke voeding (en verzorging). Mocht je hierover nog vragen hebben, dan zijn wij ten alle tijden te bereiken via de mail (consult@ekowolf.nl) of WhatsApp (0650871540).

Online cursus

De kracht van bottenbouillon

Éen van de meest krachtige en veilige manieren om de algehele gezondheid van jouw dier te ondersteunen & optimaliseren

Online cursus

Groente, fruit en basiskruiden

Terug naar de natuur is de basis van een juiste voeding, ongeacht de klachten, en planten zijn hier een belangrijk onderdeel van.