Een hond voor het leven

 24,99

In dit baanbrekende boek onthullen Rodney Habib en dr. Karen Shaw Becker hoe we kunnen voorkomen dat onze beste vrienden ziek worden of vroegtijdig sterven. Aan de hand van wetenschappelijk bewezen tips en tricks laten ze zien hoe we honden kunnen beschermen door stress te verminderen en voor de juiste voeding en beweging te kiezen. Een hond voor het leven is dé hondenverzorgingsgids die ons laat zien hoe we veroudering kunnen vertragen, zodat onze honden zo lang mogelijk gezond en gelukkig blijven. En super trots is Ekowolf dat wij een groot aandeel hebben gehad in de vertaling en het kritisch doornemen van de teksten. Daarnaast zijn alle recepten door ons doorgerekend en raden we dit boek aan bij iedereen die een hond voor het leven wilt.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

De #1 New York Times-bestseller nu eindelijk vertaald in het Nederlands.Iedere hondenbezitter wenst zijn geliefde viervoeter een zo lang en gezond mogelijk leven toe. Maar weten we wel wat ons huisdier écht nodig heeft?In dit baanbrekende boek onthullen Rodney Habib en dr. Karen Shaw Becker hoe we kunnen voorkomen dat onze beste vrienden ziek worden of vroegtijdig sterven. Aan de hand van wetenschappelijk bewezen tips en tricks laten ze zien hoe we honden kunnen beschermen door stress te verminderen en voor de juiste voeding en beweging te kiezen.Een hond voor het leven is dé hondenverzorgingsgids die ons laat zien hoe we veroudering kunnen vertragen, zodat onze honden zo lang mogelijk gezond en gelukkig blijven.

En super trots is Ekowolf dat wij een groot aandeel hebben gehad in de vertaling en het kritisch doornemen van de teksten. Daarnaast zijn alle recepten door ons doorgerekend en raden we dit boek aan bij iedereen die een hond voor het leven wilt.Een must-read voor lezers die staarten zo lang mogelijk willen laten kwispelen.’ Publishers Weekly (starred review)‘Iedereen met een hond in huis moet dit boek lezen.’ Alexandra Horowitz, auteur van De wereld van de hond‘In Een hond voor het leven laten betrouwbare experts je aan de hand van wetenschappelijke kennis zien hoe je hond een zo lang en gezond mogelijk leven kan leiden.’ Mark Hyman, New York Times-bestsellerauteur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Aanbevolen