Ekowolf Kerstpakket – Limited edition

 58,95

Volg je ons al een tijdje? Dan weet je dat wij al 3 jaar op rij een uniek en limited edition kerstpakket aanbieden voor jou en je trouwe viervoeter. Maar dit jaar hebben we nog groter en nog uitgebreider uitgepakt. De verkoopwaarde van de producten in dit pakket is ruim 100 euro!

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Volg je ons al een tijdje? Dan weet je dat wij al 3 jaar op rij een uniek en limited edition kerstpakket aanbieden voor jou en je trouwe viervoeter. Maar dit jaar hebben we nog groter en nog uitgebreider uitgepakt!

We houden natuurlijk geheim wat er in zit, maar door middel van hints kun je wel gaan fantaseren over de inhoud..

 • Door een samenwerking met Bobba Bars en Bewust met je hond hebben we ervoor gezorgd dat je jouw (gevoelige) hond rondom de kerst en de periode er na op een natuurlijke manier kunt verzorgen.
 • Er is dit jaar ook een samenwerking met Pup & Cake, en we weten allemaal dat zij de mooiste en lekkerste natuurlijke hondenkoekjes maakt!
 • Dit pakket bevat in ieder geval 2 winterse kerstmaaltijden, inclusief verwarmend voorgerecht.
 • En niet alleen de hond, maar ook de baas houden we dit jaar (en alle kouden dagen er na) warm met een uniek Ekowolf product!
 • Door een samenwerking met Qchefs/I&I pet supplies en Kivo Petfood zitten er in het pakket ook producten om in de kerstboom te hangen!
 • Naast de kerstmaaltijden, bevat het pakket nog minstens 3 mogelijkheden om een maaltijd aan te bieden.
 • We vergeten uiteraard niet dat de hond met oud & nieuw ook zichzelf moet kunnen afleiden door middel van de meest heerlijke snacks. Door een samenwerking met Pure Instinct en Bio Ron zal jouw hond smullen!
 • En nog veel meer!

Je kunt het pakket nu alvast in de pre-order aanschaffen. Op 9 december zullen wij alle pakketten inpakken, en vanaf dat moment gaan versturen.

 • Je kunt hem al mee bestellen met een order die je eerder uitgeleverd wilt hebben. Het pakket komt dan later, direct na 9 december.
 • Je kunt hem apart bestellen en dan versturen wij hem direct na 9 december
 • Je kunt hem al mee bestellen met een order die je eerder uitgeleverd wilt hebben, maar je kunt dan ook aangeven dat je voor de kerst nogmaals besteld en dat we hem daar bij kunnen doen.

Het pakket bevat geen diepvriesproducten, dus kan gewoon onder de boom gelegd worden!

Let op! Dit product is uitgesloten van iedere lopende en toekomstige kortingsacties. Het is wel toegestaan om je opgespaarde Ekopunten in te zetten tijdens de aankoop van dit product.

De verkoopwaarde van de producten in dit kerstpakket is ruim 100 euro!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Ekowolf Kerstpakket - Limited edition Ekowolf Kerstpakket - Limited edition
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Aanbevolen