Ekowolf Olijfhout

 3,75 6,75

Ekowolf olijfhout. – hypoallergene snack. Van nature heeft de hond een kauwbehoefte. Onze huishonden kauwen echter (te) weinig ondanks dat ze wel vaak de behoefte hebben. Het Ekowolf olijfhout kan hierin voorzien, zonder de extra hoeveelheid calorieën en verstoring van het menu.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Ekowolf Olijfhout – Olijfhout wortel

Van nature heeft de hond een kauwbehoefte. Onze huishonden kauwen echter (te) weinig ondanks dat ze wel vaak de behoefte hebben. Het Ekowolf olijfhout kan hierin voorzien, zonder de extra hoeveelheid calorieën en verstoring van het menu.

Olijfhout is perfect voor de stevige kauwers. Ze zijn de hardere variant van de Coffee Woods.
De voordelen:

– Gebit: door het kauwen op de wortel wordt de natuurlijke reiniging van het gebit ondersteund
– Natuurlijk: 100% natuurlijk, onbehandeld, duurzaam en calorie-vrij. Ze zijn geschikt voor honden met een allergie.
– Tevredenheid: kauwen geeft een tevreden en rustgevend gevoel omdat er in de hersenen endorfine vrijkomt
– Vezels: de vezels zijn veilig en kunnen door de hond worden opgegeten en zijn goed voor de vertering.

Olijfhout is niet geschikt voor al te jonge pups. Advies om ze pas vanaf 12 weken te geven. Stem de maat van het olijfhout af op de bijtkracht van de hond. Honden met een grote bijtkracht kunnen het olijfhout kapot bijten. Houd altijd toezicht op je hond als ze een kauwspeeltje hebben.
Bovendien levert het een positieve bijdrage aan het milieu omdat het hout nu niet verbrand hoeven te worden maar verwerkt worden tot kluiven voor onze honden.

Maten
Small: 60-100 gram
Medium: 100-220 gram
Large: 220-450 gram

Heeft u hulp nodig bij het samenstelling van een compleet menu op maat voor uw hond of kat, ook bij medische klachten? U kunt bij ons terecht voor deskundig advies op maat via een online consult, of kom eens gezellig binnen lopen bij onze fysieke winkel in Moordrecht (Zuid-Holland). Ook kunt u ons vinden op sociale media met veel bruikbare informatie. Volg ons bijvoorbeeld op Instagram. Ook kun je bij Ekowolf online cursussen volgen in begrijpbare taal, en in je eigen tempo. Leer bijvoorbeeld alles over bottenbouillon, of hoe je het beste groente en fruit kunt toepassen bij jouw dier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Aanbevolen

(1 klantbeoordeling)

 10,87 20,44

(2 klantbeoordelingen)

 19,89

(3 klantbeoordelingen)

 7,49 10,08

(1 klantbeoordeling)

 16,16