Ekowolf Yakkaas met Kurkuma

(1 klantbeoordeling)

 7,49 12,89

Jaren hebben wij als team verschillende merken getest als het gaat om snacks, en nu was het tijd om deze kennis en ervaring te bundelen in onze eigen Ekowolf snacklijn!

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Jaren hebben wij als team verschillende merken getest als het gaat om snacks, en nu was het tijd om deze kennis en ervaring te bundelen in onze eigen Ekowolf snacklijn!

 • Hoge kwaliteit
 • Geen toevoegingen (ook geen glycerine)
 • 100% natuurlijk
 • Veel Nederlandse grondstoffen – enkele Europees
 • Duidelijke analyses en openheid in ingrediënten
 • Genoeg keuze in hypoallergene snacks
 • Ingredienten
  99% Yakmelk en 1% Kurkuma

  Deze originele yakstaven uit de himalaya zijn gemaakt van melk van yakrunderen/yakkoeien, wat een compleet ander soort is dan onze hollandse melkkoeien. Een yakkaas bot bevat dan ook geen lactose, waardoor het vaak zelfs geschikt is voor honden met een rund allergie. Lactose is over het algemeen sowieso niet goed voor honden, maar deze yakkaas kan dus zonder zorgen gegeven worden.

  De staven worden op traditionele manier (geschikt voor humane consumptie) gemaakt van yakmelk en een klein beetje citroensap. Zonder toevoegingen of chemicalien. De botten zijn hypoallergeen en gaan door de hardheid ontzettend lang mee. Het laatste stukje vind je misschien gevaarlijk, maar deze kun je laten ‘poffen’ in de magnetron, zodat het een zachte en veilige snack wordt.

  Analyse

 • Eiwit – 75%
 • Vet – 3.5%
 • As – 7.5%
 • Vocht – <11%
 • Heeft u vragen over dit product, of wilt u dat we mee kijken of dit in het menu van uw dier past, stuur ons dan gerust een mail of WhatsApp bericht.

  1 beoordeling voor Ekowolf Yakkaas met Kurkuma

  5,0
  Gebaseerd op 1 beoordeling
  5 sterren
  100
  100%
  4 sterren
  0%
  3 sterren
  0%
  2 sterren
  0%
  1 ster
  0%
  1-1 van 1 beoordeling
  1. Enigszins twijfelt de yakkaas gekocht, omdat ik niet wist hoe Ice hiermee om zou gaan. Ice presteert het soms om zelfs bullepees in 5 minuten weg te werken, om een beeld te schetsen. Maar tot mijn grote verbazing ging hij er erg netjes mee om. De yakkaas is mooi gehard en dat maakte het in het begin wat onwennig om op te knagen voor Ice. Maar al snel had hij een beginnetje en ging hij op zn gemakje liggen knagen. Vaak na het avondeten bied ik de yakkaas aan en dan mogen Kiwi en Ice even 10 minuten knagen. Daarna ruil ik het voor een koekje en is er morgen weer een nieuwe dag. Ik ben er erg enthousiast over!

  Beoordeling toevoegen
  Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

  Aanbevolen

  Tijdelijke aanpassing met betrekking tot het fysiek winkelen en het afhalen van bestellingen.

  Tijdelijk zijn wij door privé omstandigheden alleen geopend op afspraak om bestellingen op te halen. Via info@ekowolf.nl of via ons WhatsApp nummer 0650871540 kan hiervoor een afspraak ingepland worden. Ook om in de winkel langs te komen zonder bestelling, kunt u contact opnemen.

  Qua het bezorgen veranderd er niets. U kiest zelf de bezorgdag, en wij regelen de rest!

  Bij voorbaat dank voor het begrip.