Groente en Fruit

Een goede kwaliteit vlees, bot en orgaan zijn de basis voor een uitgebalanceerd menu voor de hond. Maar in de meeste gevallen mist het een stuk vezels en nutriënten die alleen in groente en fruit voorkomen. Daarom zijn wij groot voorstander van het voeren van groente als toevoeging op het menu. Zelf groentemixen maken is natuurlijk super! Het is vers, je kunt zelf een samenstelling bedenken, maar het kost ook veel tijd en energie. Er zijn verschillende merken die hierop hebben ingespeeld en een kant-en-klare groente/fruitmix hebben gemaakt. Voeg deze toe aan de maaltijd, en je hebt een perfecte basis voor een gezonde hond. Maar ook bij groente is eenzijdig voeren niet goed. Wil jij er voor zorgen dat jouw menu compleet is, de juiste nutriënten bevat en past bij jouw dier? Vraag dan een consult aan om het menu af te stemmen op jullie budget en voorkeuren.

Maar ook kun je zelf een hoop leren over groente, fruit en basiskruiden voor jouw hond. Kijk hiervoor bij onze online cursussen bovenin de website of via https://cursussen.ekowolf.nl/basiscursus-groente-fruit-kruiden

Tijdelijke aanpassing met betrekking tot het fysiek winkelen en het afhalen van bestellingen.

Tijdelijk zijn wij door privé omstandigheden alleen geopend op afspraak om bestellingen op te halen. Via info@ekowolf.nl of via ons WhatsApp nummer 0650871540 kan hiervoor een afspraak ingepland worden. Ook om in de winkel langs te komen zonder bestelling, kunt u contact opnemen.

Qua het bezorgen veranderd er niets. U kiest zelf de bezorgdag, en wij regelen de rest!

Bij voorbaat dank voor het begrip.