Hapklare brokken Vuile Pens

(4 klantbeoordelingen)

 5,20

100% Vuile Runderpens in hapklare brokken gesneden en verpakt in een zak van 1 Kilo. Dit is ideaal voor mensen die geen hele penslap willen geven, maar ook geen gemalen versie.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

De producten van doggy staan onder strenge controle, en zijn van goede kwaliteit. Ze hebben rekening gehouden met de voorkeur van het dier, en het gemak van de mens. De brokken zijn zo gemaakt dat ze makkelijk in porties verdeelbaar zijn, en ze zijn hygienisch verpakt.

Samenstelling
100% Vuile Runderpens in hapklare brokken gesneden en verpakt in een zak van 1 Kilo. Dit is ideaal voor mensen die geen hele penslap willen geven, maar ook geen gemalen versie.

4 beoordelingen voor Hapklare brokken Vuile Pens

5,0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-4 van 4 beoordelingen
  1. Handige losse pensbrokken waarvan mijn hond smult.

  2. Ideaal om te geven.
    Geen grote lappen of rollen die in stukken moeten. De kleine hapklare brokken kunnen zo gegeven worden. Mijn Nova vindt het heerlijk.

  3. De vuile pens is een mooie aanvulling om van tijd tot tijd toe te voegen aan de maaltijd. Het is handig dat het los gesneden ingevroren is, waardoor je makkelijk portjes uit de vriezer kunt halen In tegenstelling tot de andere review, vind ik echter pens niet zo heel fris ruiken. Kiwi en Ice zijn er in ieder geval gek op!

  4. Mijn pup Butch vind deze vuile pens een lekkernij! Ik ben blij met de hersluitbare verpakking en de los ingevroren stukjes pens. Het ruikt nauwelijks.

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Tijdelijke aanpassing met betrekking tot het fysiek winkelen en het afhalen van bestellingen.

Tijdelijk zijn wij door privé omstandigheden alleen geopend op afspraak om bestellingen op te halen. Via info@ekowolf.nl of via ons WhatsApp nummer 0650871540 kan hiervoor een afspraak ingepland worden. Ook om in de winkel langs te komen zonder bestelling, kunt u contact opnemen.

Qua het bezorgen veranderd er niets. U kiest zelf de bezorgdag, en wij regelen de rest!

Bij voorbaat dank voor het begrip.