Jachtlijn Oker – TFWS x Ekowolf

Oorspronkelijke prijs was: € 25,95.Huidige prijs is: € 20,76.

Naast onze normale halsbanden en lijnen, hebben we ook een mega handige jachtlijn laten ontwikkelen in samenwerking met The Forest Wolf shop. Jachtlijnen zijn ideaal om ‘even snel’ de hond aan te lijnen, tijdens agility (waar geen halsbanden toegestaan zijn vaak), als noodlijn in de auto of simpelweg omdat je het mooier of handiger vind.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Naast onze normale halsbanden en lijnen, hebben we ook een mega handige jachtlijn laten ontwikkelen in samenwerking met The Forest Wolf shop.Jachtlijnen zijn ideaal om ‘even snel’ de hond aan te lijnen, tijdens agility (waar geen halsbanden toegestaan zijn vaak), als noodlijn in de auto of simpelweg omdat je het mooier of handiger vind.De totale lengte van de lijnen is 160cm, en hij is aan alle kanten verstelbaar. Ook is er een extra ring toegevoegd voor bijvoorbeeld een name tag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Aanbevolen

Tijdelijke aanpassing met betrekking tot het fysiek winkelen en het afhalen van bestellingen.

Tijdelijk zijn wij door privé omstandigheden alleen geopend op afspraak om bestellingen op te halen. Via info@ekowolf.nl of via ons WhatsApp nummer 0650871540 kan hiervoor een afspraak ingepland worden. Ook om in de winkel langs te komen zonder bestelling, kunt u contact opnemen.

Qua het bezorgen veranderd er niets. U kiest zelf de bezorgdag, en wij regelen de rest!

Bij voorbaat dank voor het begrip.