KB BARF – Eendennekken

(2 klantbeoordelingen)

 5,03

100% Eendennekken, verpakt in een zak van 1 kilo. Dit product valt onder ‘zacht’ bot en is dus geschikt voor katten en kleine honden

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Kiezebrink is altijd bezig met het zo goed mogelijk benaderen van het natuurlijke dieet van wilde dieren. Het verteringsstelsel van honden en katten is niet heel anders dan dat van wolven of wilde katten.

Samenstelling en Analyse
100% Eendennekken, verpakt in een zak van 1 kilo. Dit product valt onder ‘zacht’ bot en is dus geschikt voor katten en kleine honden

  • Vocht – 71%
  • Eiwit – 17%
  • Vet – 5%
  • Ruw as – 4%
  • Calcium – 0.97%
  • Fosfor – 0.97%

 

 

 

 

2 beoordelingen voor KB BARF – Eendennekken

5,0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-2 van 2 beoordelingen
  1. Mooie eendennekken. De honden hier vinden ze erg lekker en ze zijn goed te portioneren. Het zakje waarin ze verpakt zitten is lekvrij. Voor een middelgroot tot groot ras zou ik ze zeker aanraden. Voor de kleinere barfers zijn kippennekjes beter qua formaat.

  2. De nekken van Kiezebrink zijn héél fijn! Ze zijn goed verpakt en makkelijk te verdelen als je ze iets laat ontdooien. Het zijn mooie porties van 1 kg, waar ik precies een maand mee kan doen. Zelf vind ik eendennekken fijner dan kippennekken ivm de grootte, want hier zijn ze lekker even mee bezig! Wij zijn blij met dit product!

Beoordeling toevoegen
KB BARF - Eendennekken KB BARF - Eendennekken
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Aanbevolen