KB BARF – Eendenvleugels

(4 klantbeoordelingen)

 3,77

100% Eendenvleugels, verpakt in een zak van 1 kilo. Dit product valt onder ‘zacht’ bot en is dus geschikt voor katten en kleine honden

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Kiezebrink is altijd bezig met het zo goed mogelijk benaderen van het natuurlijke dieet van wilde dieren. Het verteringsstelsel van honden en katten is niet heel anders dan dat van wolven of wilde katten.

Samenstelling en Analyse
100% Eendenvleugels, verpakt in een zak van 1 kilo. Dit product valt onder ‘zacht’ bot en is dus geschikt voor katten en kleine honden

 • Vocht – 62%
 • Eiwit – 17%
 • Calcium – 1.46%
 • Fosfor – 0.86%

4 beoordelingen voor KB BARF – Eendenvleugels

5,0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-4 van 4 beoordelingen
 1. Het was voor Kiwi erg wennen in het begin en hij wist niet goed hoe hij de eendenvleugel moest eten. Maar inmiddels wordt hij er razend enthousiast van! De vleugels worden met smaak gegeten en ik merk een grote vooruitgang in de vermindering van tandplak wat aan de kiezen blijft hangen. Aanrader dus!

 2. De eendenvleugels hebben een mooi formaat. De vlees-botverhouding is 70-30%. De vleugels zijn dus goed bevleesd en is iets om rekening mee te houden bij het maken van een barfmenu. De honden eten ze erg graag en ze zijn bij ons ook een favoriet in het menu.

 3. Een van de favoriete bevleesde botten van de honden! Een fijne afwisseling naast kippen/eendennekken en ruggen en ze hebben een mooi formaat! Ik voeg ze voortaan elke maand toe aan de barf maaltijden van de dames!

 4. Deze eendenvleugels worden altijd met veel smaak gegeten. Mooi formaatje en goed bevleesd.
  Ze wegen gemiddeld denk zo’n 125 gram per stuk, maar zijn anders ook goed te portioneren door ze te knippen met de snoeischaar.
  Heeft een vast plekje in het menu.

Beoordeling toevoegen
KB BARF - Eendenvleugels KB BARF - Eendenvleugels
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Aanbevolen