KB BARF – Kippennekken

(3 klantbeoordelingen)

 2,62

100% Kippennekken, verpakt in een zakje van 1 kilo of per doos van 10 kilo. Dit is een product wat ‘zacht’ bot bevat en dus geschikt voor katten of kleine honden.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Kiezebrink is altijd bezig met het zo goed mogelijk benaderen van het natuurlijke dieet van wilde dieren. Het verteringsstelsel van honden en katten is niet heel anders dan dat van wolven of wilde katten.

Samenstelling en Analyse
100% Kippennekken, verpakt in een zakje van 1 kilo of per doos van 10 kilo. Dit is een product wat ‘zacht’ bot bevat en dus geschikt voor katten of kleine honden.

  • Vocht – 73%
  • Eiwit – 15%
  • Vet – 8%
  • Ruw as – 0.04%
  • Calcium – 0.9%
  • Fosfor – 0.6%

 

 

 

 

3 beoordelingen voor KB BARF – Kippennekken

5,0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-3 van 3 beoordelingen
  1. Super

  2. Hoewel een van mijn Australian Shepherds een enorme schokker is en de kippennekken zonder te kauwen doorslikt, is de ander een echte fijnproever. Grotere vleesbotten zijn aan hem niet besteed, terwijl ik wel graag heb dat hij ook wat barf producten eet, als onderhoud voor zijn gebit. De kippennekken vindt hij gelukkig wel smakelijk en na veelvuldig aanmoedigen en aanbieden, eet hij ze inmiddels met smaak! Zeker voor moeilijke eters, kan dit zeker een aanrader zijn, eventueel kun je ze eerst nog in kleinere stukjes snijden/knippen.

  3. De kippennekken zijn perfect voor beginnende barfers! Ik heb ze een tijdje gegeven toen ik net was begonnen met barf voeren, zodat de honden niet meteen een te hard bot kregen. Dit zijn zachte botten, dus goed te kauwen! Ze zijn door de grootte makkelijk te proportioneren, zodat je niet teveel bot in je maaltijden krijgt!

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Aanbevolen

(3 klantbeoordelingen)

 2,65

(7 klantbeoordelingen)

 5,03

Tijdelijke aanpassing met betrekking tot het fysiek winkelen en het afhalen van bestellingen.

Tijdelijk zijn wij door privé omstandigheden alleen geopend op afspraak om bestellingen op te halen. Via info@ekowolf.nl of via ons WhatsApp nummer 0650871540 kan hiervoor een afspraak ingepland worden. Ook om in de winkel langs te komen zonder bestelling, kunt u contact opnemen.

Qua het bezorgen veranderd er niets. U kiest zelf de bezorgdag, en wij regelen de rest!

Bij voorbaat dank voor het begrip.