KB BARF – Kippenruggen

(4 klantbeoordelingen)

 5,03

100% Kippenruggen, verpakt in een zak van 2 kilo.. Dit product bevat ‘zacht’ bot en is dus geschikt voor katten en kleine honden

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Kiezebrink is altijd bezig met het zo goed mogelijk benaderen van het natuurlijke dieet van wilde dieren. Het verteringsstelsel van honden en katten is niet heel anders dan dat van wolven of wilde katten.

Samenstelling en Analyse
100% Kippenruggen, verpakt in een zak van 2 kilo.. Dit product bevat ‘zacht’ bot en is dus geschikt voor katten en kleine honden

  • Vocht – 73%
  • Eiwit – 15%
  • Vet – 0.08%
  • Ruw as – 4%
  • Calcium – 0.9%
  • Fosfor – 0.6%

 

 

 

 

4 beoordelingen voor KB BARF – Kippenruggen

5,0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-4 van 4 beoordelingen
  1. Het kostte even wat moeite om een van mijn Australian Shepherds barfproducten te laten eten, maar nu vindt hij het top! Het is een mooi formaat en goed te combineren met kvv! Ik merk dat de tanden van allebei mijn aussies er enorm op vooruit gaan sinds ze ook geregeld barfproducten bij het eten krijgen!

  2. Voor het eerst deze ruggen besteld, en meteen een succes! Ze zien er goed uit en hebben een mooi formaatje. Er zit veel vlees aan en het is zacht bot, waardoor het goed gegeten word. De 2 kg verpakking is ook erg fijn, omdat je van ruggen wat meer nodig hebt om aan de gewenste hoeveelheid bot te komen dan bij bijvoorbeeld nekken of ribben. Gaan we zeker vaker bestellen!

  3. Nori vindt de kippenruggen absoluut fantastisch. Hij eet deze met alle plezier op. Ze zijn goed bevleesd en net zoals alle andere producten van Kiezebrink zijn ze zorgvuldig verpakt.

  4. Mooie maar vooral ook lekkere kippenruggen. Worden met veel gesmak en gekraak verorberd. 1 van de favoriete onderdelen van het menu hier.

Beoordeling toevoegen
KB BARF - Kippenruggen KB BARF - Kippenruggen
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Aanbevolen