KB BARF – Parelhoenlijven

(1 klantbeoordeling)

 21,41

100% Bevleesde Parelhoenlijven, verpakt in een doos van 5 kilo. Het bot van dit product is redelijk zacht en dus ook geschikt voor katten en kleine honden

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Kiezebrink is altijd bezig met het zo goed mogelijk benaderen van het natuurlijke dieet van wilde dieren. Het verteringsstelsel van honden en katten is niet heel anders dan dat van wolven of wilde katten.

Samenstelling
100% Bevleesde Parelhoenlijven, verpakt in een doos van 5 kilo. Het bot van dit product is redelijk zacht en dus ook geschikt voor katten en kleine honden

 

 

 

1 beoordeling voor KB BARF – Parelhoenlijven

5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Hele mooie parelhoentjes als aanvulling op de voeding! Ze zijn behoorlijk groot, dus ik knip ze vaak in 2 stukken, zodat Kiwi en Ice ieder een halve hebben bij de maaltijd. Ze zijn goed van kwaliteit en stinken niet. Wel was het voor de hondjes (australian shepherds) even wennen om het te eten. Ze waren kippennekken of kippenrugstukken gewend, maar uiteindelijk vinden ze het nu geweldig!

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Aanbevolen

Tijdelijke aanpassing met betrekking tot het fysiek winkelen en het afhalen van bestellingen.

Tijdelijk zijn wij door privé omstandigheden alleen geopend op afspraak om bestellingen op te halen. Via info@ekowolf.nl of via ons WhatsApp nummer 0650871540 kan hiervoor een afspraak ingepland worden. Ook om in de winkel langs te komen zonder bestelling, kunt u contact opnemen.

Qua het bezorgen veranderd er niets. U kiest zelf de bezorgdag, en wij regelen de rest!

Bij voorbaat dank voor het begrip.