KB BARF – Sardines

(5 klantbeoordelingen)

 5,03

100% Sardines van ongeveer 18-23 cm per stuk, verpakt in een zak van 1 kilo. Deze vissen zijn los ingevroren en dus ook makkelijk per stuk uit de zak te halen.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Kiezebrink is altijd bezig met het zo goed mogelijk benaderen van het natuurlijke dieet van wilde dieren. Het verteringsstelsel van honden en katten is niet heel anders dan dat van wolven of wilde katten.

Samenstelling en Analyse
100% Sardines van ongeveer 18-23 cm per stuk, verpakt in een zak van 1 kilo. Deze vissen zijn los ingevroren en dus ook makkelijk per stuk uit de zak te halen.

 • Vocht – 62%
 • Eiwit – 20%
 • Vet – 8.9%
 • Ruw as – 2.5%
 • Ruwe celstof – 0%
 • Calcium – 0.63%
 • Fosfor – 0.53%

 

 

 

 

5 beoordelingen voor KB BARF – Sardines

5,0
Gebaseerd op 5 beoordelingen
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-5 van 5 beoordelingen
 1. Worden hier met smaak gegeten

 2. Groot fan hier van alle barf vis

 3. Aardig grote vissen. Ze zitten in een zakje en zijn los gevroren. Super makkelijk, want dan hoef je niet de hele zak te ontdooien. De twee huskies vluchten voor vis, maar Kenai vindt ze wel lekker om te eten. Bij hem is dit drie happen en hij is weg, ach het is in ieder geval iets meer dan hap-slik-weg bij sprotjes. Samen met de sprotjes een vaste plek in het menu van de witte herder.

 4. De sardines zijn best flinke visjes. Ze variëren nogal qua grootte, maar ik vind ze super om te voeren. Beiden honden vinden sardines lekker en zijn er vaak ook wel even zoet mee. Een goede manier om ze lang bezig te laten zijn met hun voer! Ook deze zijn los ingevroren en je kunt er dus heel makkelijk eentje uit pakken zonder te hoeven ontdooien!

 5. Mooie, handige, los gevroren sardines, van ongeveer 60 tot 90 gram per stuk. Had er deze keer 14 in een kilo zitten.
  Worden met smaak in hun geheel opgegeten.

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Aanbevolen