KB mix Orgaan

(1 klantbeoordeling)

 5,19

Organenmix is een gemalen mix van runderorganen, kippenorganen, eendenorganen en konijnenorganen. Verpakt in een gelabelde worst van 1 kg. De organenmix is een aanvullende voeding voor gezelschapsdieren, door de organenmix af te wisselen met bevleesde botten, spiervlees en orgaanvlees kan met dit product een compleet menu samengesteld worden. 

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Organenmix is een gemalen mix van runderorganen, kippenorganen, eendenorganen en konijnenorganen. Verpakt in een gelabelde worst van 1 kg. De organenmix is een aanvullende voeding voor gezelschapsdieren, door de organenmix af te wisselen met bevleesde botten, spiervlees en orgaanvlees kan met dit product een compleet menu samengesteld worden. Samenstelling : 25% Runderhart, 25% kippenmaag, 25% eendenlever, 25% konijnennier

Analyse

  • Vocht – 62%
  • Eiwit – 14%
  • Vet – 22%
  • Celstof – 0%
  • Ruw as – 0.8%
  • Calcium – 0.14%
  • Fosfor – 0.17%
  • Energie – 251 kcal / 100 gram

1 beoordeling voor KB mix Orgaan

4,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
0%
4 sterren
100
100%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Ideaal voor als je hond lastig is met organen. Maar ik zou hem zelf persoonlijk niet iedere dag geven omdat het eendenlever percentage vrij hoog ligt. Het is wel een mooie leidraad om je eigen orgaanmix te maken, alleen zou ik dan de eendenlever vervangen door een ander soort lever, een die minder rijk is in vitamine A. Vandaar maar vier sterren, de samenstelling kon anders.

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Aanbevolen

Tijdelijke aanpassing met betrekking tot het fysiek winkelen en het afhalen van bestellingen.

Tijdelijk zijn wij door privé omstandigheden alleen geopend op afspraak om bestellingen op te halen. Via info@ekowolf.nl of via ons WhatsApp nummer 0650871540 kan hiervoor een afspraak ingepland worden. Ook om in de winkel langs te komen zonder bestelling, kunt u contact opnemen.

Qua het bezorgen veranderd er niets. U kiest zelf de bezorgdag, en wij regelen de rest!

Bij voorbaat dank voor het begrip.