Kivo Kalkoen

(1 klantbeoordeling)

 2,51 4,95

Deze voeding zit bomvol natuurlijke ingredienten en gezonde foodies voor jouw harige vriend(in)! Deze voeding is een verse diepgevroren maaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze voeding bevat 100% vers kalkoenvlees. De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. De natuurlijke bron in deze maaltijd is gevogelte: kalkoen. Deze bevat hoogwaardige ingrediënten zoals organen: hart, maag, lever. Ook bevat het spiervlees en karkas/bot.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Deze voeding zit bomvol natuurlijke ingredienten en gezonde foodies voor jouw harige vriend(in)!

 Deze voeding is een verse diepgevroren maaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze voeding bevat 100% vers kalkoenvlees. 

De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. De natuurlijke bron in deze maaltijd is gevogelte: kalkoen. Deze bevat hoogwaardige ingrediënten zoals organen: hart, maag, lever. Ook bevat het spiervlees en karkas/bot.

Samenstelling:

Deze maaltijd bestaat uit 100% vers kalkoenvlees.

Dit wordt samengesteld uit:

– 65% spiervlees

– 20% orgaanvlees

– 15% bot

Hoeveelheid voer
Volwassen honden: 20 tot 30 gram per kilo lichaamsgewicht per dag.

 Wij hebben al onze maaltijden laten analyseren op natuurlijke vitaminen, na het invriezen. Deze komen dus niet uit een poedertje!

Vitaminen op droge stof:

Vitamine A: 3901 IE/kg, Vitamine D3: 813 IE/kg, Vitamine B1: 2.0 mg/kg, Vitamine B2: 2.6 mg/kg, Vitamine B3: 83 mg/kg, Vitamine B5: <10 mg/kg, Vitamine B6: 3.3 mg/kg, Vitamine B11: 2900 µg/kg, Vitamine B12: 49.4 µg/kg.

Analyse:

Ruw eiwit 11.7%, ruw vet 13.1%, ruwe celstof 0.7%, ruw as 4.7%, calcium 1.5%, fosfor 0.8%, vocht 69.5%. 

 

1 beoordeling voor Kivo Kalkoen

4,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
0%
4 sterren
100
100%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Hoewel ik overwegend mixen van Kiezebrink gebruik, vind ik de kalkoenmix van Kivo ook prima van kwaliteit! Niet alle mixen van Kivo vind ik aan te raden, omdat de kwaliteit erg wisselend kan zijn per rol. Maar dat is zeker niet het geval bij de kalkoenmix.

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Aanbevolen

Tijdelijke aanpassing met betrekking tot het fysiek winkelen en het afhalen van bestellingen.

Tijdelijk zijn wij door privé omstandigheden alleen geopend op afspraak om bestellingen op te halen. Via info@ekowolf.nl of via ons WhatsApp nummer 0650871540 kan hiervoor een afspraak ingepland worden. Ook om in de winkel langs te komen zonder bestelling, kunt u contact opnemen.

Qua het bezorgen veranderd er niets. U kiest zelf de bezorgdag, en wij regelen de rest!

Bij voorbaat dank voor het begrip.