Lijn Oker – TFWS x Ekowolf

Oorspronkelijke prijs was: € 24,95.Huidige prijs is: € 19,96.

Ekowolf heeft de handen ineengeslagen met Julia van The Forest Wolf shop. Julia maakt zelf halsbanden en lijnen, en heeft voor Ekowolf een mooie collectie samengesteld. Alle producten zijn dus met alle liefde voor jullie handgemaakt.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Ekowolf heeft de handen ineengeslagen met Julia van The Forest Wolf shop. Julia maakt zelf halsbanden en lijnen, en heeft voor Ekowolf een mooie collectie samengesteld. Alle producten zijn dus met alle liefde voor jullie handgemaakt.De lijnen zijn gemaakt van sterk materiaal. Het ‘touw’ is weer en wind bestendig, en makkelijk met de hand schoon te maken. Verder lijkt het een leren handvat, maar is dit Biothane, een materiaal wat veel gebruikt wordt in de hondenwereld omdat het goed tegen water en extreme omstandigheden kan. Bijpassend hebben we ook nog een halsband in vier verschillende lengtes.De maten zijn als volgt:– Small: 130 cm– Large: 160 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Aanbevolen

Tijdelijke aanpassing met betrekking tot het fysiek winkelen en het afhalen van bestellingen.

Tijdelijk zijn wij door privé omstandigheden alleen geopend op afspraak om bestellingen op te halen. Via info@ekowolf.nl of via ons WhatsApp nummer 0650871540 kan hiervoor een afspraak ingepland worden. Ook om in de winkel langs te komen zonder bestelling, kunt u contact opnemen.

Qua het bezorgen veranderd er niets. U kiest zelf de bezorgdag, en wij regelen de rest!

Bij voorbaat dank voor het begrip.