Over Ekowolf

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk

We leren u en uw dieren graag kennen, zodat we u sneller kunnen helpen indien nodig. Daarom kunt u ons ook altijd bereiken via facebook, instagram, mail en zelfs whatsapp. We doen onze uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan. Maar wie zijn wij eigenlijk? Laten we onszelf eerst voorstellen.

Over Ekowolf

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk

We leren u en uw dieren graag kennen, zodat we u sneller kunnen helpen indien nodig. Daarom kunt u ons ook altijd bereiken via facebook, instagram, mail en zelfs whatsapp. We doen onze uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan. Maar wie zijn wij eigenlijk? Laten we onszelf eerst voorstellen.

Wie zijn wij?

​Wij zijn Maxine Rehl en Patrick Starrenburg. Beide hebben wij een grote liefde voor dieren, en in de afgelopen jaren hebben wij onze gedachten en ervaring gedeeld om tot een mooi plan te komen om deze dieren te helpen. Daar begon het idee van Ekowolf, de gezondheid van het dier ondersteunen door de juiste voeding te geven die gebaseerd is op de natuur van het dier. Samen wilden we dit bedrijf opstarten zodat we elkaar konden ondersteunen en elk een andere blik hebben. We vormen een goed team, en zorgen er samen voor dat jij zo snel en efficiënt mogelijk wordt geholpen. In onze winkel in Moordrecht kun je ons beide vinden, en bieden wij de hulp die je nodig hebt.

Opleiding(en)

Na ruim 10 jaar praktijkervaring, dagelijkse brainstormsessies met dierenartsen en specialisten en veel leren van geleerden vanuit de hele wereld, heeft Maxine in mei 2020 haar opleiding ‘Orthomoleculaire therapie voor dieren’ afgerond. Ze was al humaan food revolution deskundige (en algemeen voedingsdeskundige), maar wilde een opleiding volgen die tot op celniveau kon vertellen wat voeding, ziekte, gedrag en suppletie met het lichaam van een dier zou doen. Door deze aanvulling kunnen we jullie nog beter helpen, en sinds het voorjaar van 2023 bieden we ook online cursussen aan om onze kennis met jullie te kunnen delen in begrijpbare taal.

Waakhond Zhiva

Sinds februari 2022 is onze winkel een stoere waakhond rijker: Zhiva (Some kind of magic’s U Goddes of life) vind vooral het doorlopend testen van nieuwe producten een taak die haar op het lijf is geschreven. Ze loopt af en toe rond in de winkel, maar vind alle mensen nog een beetje spannend dus dit bouwen we heel langzaam op. Op onze sociale media kun je haar, en/of haar maaltijden regelmatig bewonderen!

Publicaties

In de zomer van 2022 kreeg Maxine de vraag of zij mee wilde werken aan de vertaling en doorberekening van een immens populair boek: The forever dog van Dr. Karen Becker en Rodney Habib. Een New York times bestseller. Ondertussen is het Nederlandse boek op de markt onder de naam ‘Een hond voor het leven’, en zijn we trots dat we hieraan mee hebben mogen werken. 

Recepten zijn aangepast naar Nederlandse (en Belgische) ingredienten, recepten zijn hierdoor opnieuw doorgerekend, er zijn handige tips en trics toegevoegd en je vindt veel informatie om je hond gelukkig en gezond oud te laten worden.

Een hond voor het leven, hoe zorg je ervoor dat je de levensduur, de gezondheid én het levensgeluk van je hond vergroot? Ieder hondenbaasje wil dat zijn hond zo lang mogelijk leeft, dat we geen (vroegtijdig) afscheid hoeven nemen. En dat ze niet ziek worden. We willen dat ze gezond en gelukkig zijn. Maar hoe doe je dat? En is wat we nu doen wel goed? Bellefae heeft haar review over het boek geschreven, welke je kunt vinden via deze link.

Vriendin

En begin 2023 ontving Maxine de vraag of zij een interview wilde geven voor het populaire Nederlandse tijdschrift ‘Vriendin’. Met beide handen is dit aangenomen, en het is een prachtig stuk geworden waarin de passie en enthousiasme voor het vak benoemd wordt. Waar is het ontstaan? En hoe zorgen we dat we iedere dag vol plezier aan het werk gaan? Het stuk is bij ons in de winkel te lezen!

We hopen dat we samen dit bedrijf nog jarenlang met alle liefde voort kunnen zetten en staan ook zeker open voor aanvullingen vanaf jullie kant. Een goed idee of een fout in de site kunt u altijd bij ons melden, en hiervoor zijn wij u zeer dankbaar! We zullen nooit iedereen tevreden kunnen houden, omdat wij wel staan voor een visie. We nemen dan ook niet standaard elk merk in ons assortiment op, en kiezen elk product zorgvuldig uit op basis van verhoudingen en ingrediënten. We staan achter elk product dat wij verkopen, en zullen altijd kritisch blijven zodat we voor uw dier de juiste keuze kunnen maken.

Liefs,
Maxine en Patrick

Online cursussen

Voor de gezondheid van jouw dier

Als orthomoleculair therapeut voor dieren en food revolution deskundige is mijn doel om baasjes en hun dieren te ondersteunen om een optimale gezondheid te bereiken. Samen bekijken we de huidige situatie en kunnen we (vaak op een simpele manier) wijzigingen toepassen om het immuunsysteem een boost te geven of om klachten te verminderen.

Maar niets is mooier dan zelf kennis vergaren om jouw dierbare viervoeter op de best mogelijke manier te voeden, of te ondersteunen wanneer hij niet lekker in z’n vel zit. Met dit cursusaanbod wil ik laten zien dat je op een makkelijke manier al heel snel een grote impact kunt creëren op de gezondheid van jouw dier.