Pure Instinct Rauwe geitenmelk

(1 klantbeoordeling)

 2,05 5,70

Geitenmelk is een rijke bron van vitaminen, mineralen en essentiële vetten en een gezonde smaakmaker! Rauwe geitenmelk bevat het lactose-verterend enzym lactase en maakt het licht verteerbaar voor honden. Daarnaast bevat het A2-bèta caseïne waardoor het veel lichter verteerbaar is dan koemelk en minder kans geeft op (spijsverterings)reacties.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Doordat de geitenmelk bij ons iedere week vers aangeleverd kan worden (wel bevroren), maar deze maar een houdbaarheidsdatum heeft van 2 maanden, hebben we besloten om dit product alleen nog in beperkte hoeveelheid aan te bieden.  Wilt u meer bestellen, dan kunt u (voor maandag – besteldag) een bericht/mail sturen met de hoeveelheid die u graag zou willen, en dan bestellen wij het mee (levering vanuit leverancier dezelfde week).

Geitenmelk is een rijke bron van vitaminen, mineralen en essentiële vetten en een gezonde smaakmaker!

Rauwe geitenmelk bevat het lactose-verterend enzym lactase en maakt het licht verteerbaar voor honden. Daarnaast bevat het A2-bèta caseïne waardoor het veel lichter verteerbaar is dan koemelk en minder kans geeft op (spijsverterings)reacties.

 

1 beoordeling voor Pure Instinct Rauwe geitenmelk

5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Dit is absoluut een traktatie. Ze vinden het heerlijk!

Beoordeling toevoegen
Pure Instinct Rauwe geitenmelk Pure Instinct Rauwe geitenmelk
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Aanbevolen