Stop! Animal Bodyguard

(4 klantbeoordelingen)

 26,99

STOP! is een plantaardig alternatief voor chemische druppels. O.a. gemaakt van essentiële oliën! De unieke plantaardige druppelformule van STOP! Animal Bodyguard is inzetbaar voor uw hond, kat, konijn, cavia, fret en hamster. Volwassenen en kinderen kunnen het huisdier onmiddellijk na toepassing aanraken. Dankzij de milde samenstelling ook geschikt voor zogende moederdieren, pups, kittens en oudere dieren. STOP! Animal Bodyguard helpt de vacht gezond, jeukvrij en fris te houden. Kan worden verdeeld over het lichaam. Zwemmen na het toepassen vermindert de werking niet na goed intrekken. Deze druppels doden de parasieten niet.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

STOP! Animal Bodyguard is een plantaardig product dat al ruim tien jaar wordt toegepast bij huisdieren. De STOP! wordt door Musthaves for Animals naar Nederland gebracht.

 • Plantaardige druppels
 • Veilig voor dieren, kinderen en uzelf
 • Ook geschikt voor pups, kittens en zogende moederdieren
 • Effectief, ook na zwemmen!
 • Wassen beïnvloedt -na goed intrekken- de werking van STOP! niet
 • Veroorzaakt geen vachtverkleuring
 • Heerlijk geurend voor dier en mens

STOP! is een plantaardig alternatief voor chemische druppels. O.a. gemaakt van essentiële oliën! De unieke plantaardige druppelformule van STOP! Animal Bodyguard is inzetbaar voor uw hond, kat, konijn, cavia, fret en hamster. Volwassenen en kinderen kunnen het huisdier onmiddellijk na toepassing aanraken. Dankzij de milde samenstelling ook geschikt voor zogende moederdieren, pups, kittens en oudere dieren. STOP! Animal Bodyguard helpt de vacht gezond, jeukvrij en fris te houden. Kan worden verdeeld over het lichaam. Zwemmen na het toepassen vermindert de werking niet na goed intrekken. Deze druppels doden de parasieten niet.

Houdbaarheid: maar liefst 3 jaar na productie. Na opening nog minimaal 3 maanden indien bewaard op een koele, donkere en droge plaats.

Iedere 14 dagen aanbrengen

De dosering zoals vermeld op de oude verpakking voldoet bij een normale omgevingsdruk. Is deze hoog of heeft het dier een dikke vacht dan kan het zijn dat er meer druppels nodig zijn. Ook is het ene dier bevattelijker dan het andere dier.

Maximale dosering Maximale oude dosering
0 – 2,5 kg,  2 ml 0 – 10 kg,  2 ml
2,5 – 7 kg, 4 ml 10 – 25 kg, 4 ml
7 – 15 kg, 8 ml 25 – 40 kg, 6 ml
15 – 30 kg, 16 ml 40 – 55 kg, 8 ml
>30 kg, 16 à 24 ml

Bouw de dosering voor de gewenning en veiligheid rustig op. Ook op extracten van planten kan een dier gevoelig reageren. Verhoog de dosering stapje voor stapje tot het maximum zoals vermeld op de nieuwe verpakking. Als het dier met een lagere dosering kan volstaan, heeft dat natuurlijk altijd de voorkeur.

De dosering is afhankelijk van: de weerstand van het dier, het seizoen, vlooien en teken druk en het soort vacht!

Met maar liefst 2 hersluitbare dop/doseerpipetten, zodat je zelfs kunt delen met een andere dierenvriend, hoe heerlijk. Houdbaarheid: 3 jaar na productiedatum. Na opening nog drie maanden houdbaar indien bewaard op een koele, donkere en droge plaats. Alleen voor uitwendig gebruik. Omdat de natuurlijke essentiele oliën voldoende verdund zijn, is het veilig in gebruik.

Voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden! Spreid de haren en verdeel de druppels op zo veel mogelijk plaatsen op de huid over het hele lichaam voor een snelle verspreiding. Dit doe je door druppels in ieder geval op de schoft en boven de staart aan te brengen. Vervolgens met je vingers dunbehaarde plekken zoals de liezen en oksels (warme plekken) inwrijven. De kop met favoriete plekken zoals de randen van de wenkbrauwen en oren, met de vingers voorzichtig insmeren. De slijmvliezen mijden. Dit om een negatieve associatie met het toepassen van STOP! te voorkomen. Indien je dier wat aan de STOP! likt, is dit niet erg. Een TIP is om de druppels voor je je dier eten geeft, met je dier gaat wandelen of even andere afleiding geeft toe te passen. Het rustig opbouwen van de dosis is altijd verstandig, zeker bij een gevoelig dier. Begin met een paar druppels en monitor je dier goed. Want zowel mens als dier kunnen overal allergisch voor zijn of worden! Handen wassen mag na het toepassen, maar hoeft niet!

De werkzaamheid van de druppels is optimaal naarmate de huid goed doordrongen raakt van de druppels. Indien u STOP! voor de eerste keer gebruikt, dient u er rekening mee te houden dat de werking na 14 dagen optimaal is. Bij sommige dieren duurt dit door weerstand of dikte van de vacht, wat langer. Iedere 14 dagen secuur herhalen. Zwemmen kan vrijwel direct na het toedienen. Aangezien STOP! als het ware vetminnend is, adviseren wij u het na het wassen van de hond pas na 4 à 5 dagen toe te dienen. Wij adviseren om STOP! Animal Bodyguard het hele jaar door te gebruiken en te combineren met STOP! Extra ProtecTick wanneer de omgevingsdruk hoog is.

Ingrediënten
Aqua, Olea europaea, Rosmarinus officinalis, Salvia officinalis, Melaleuca alternifolia, Piper nigrum, Allium sativum. EUH208 – bevat: Rosmarinus officinalis leaf oil, Salvia officinalis oil. EUH210. Zowel mens als dier kunnen overal allergisch voor zijn of worden, ook voor plantaardige extracten. In het geval van een allergische reactie verzoeken wij u vriendelijk dit te melden. Bij een dierenartsbezoek adviseren wij u om de verpakking mee te nemen naar de dierenarts.

4 beoordelingen voor Stop! Animal Bodyguard

5,0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-4 van 4 beoordelingen
 1. Wij zijn heel blij met deze natuurlijke druppels tegen teken en vlooien! Geen chemische producten op de huid van mijn honden, maar lekker ruikende en vooral natuurlijke druppels. Deze druppels werken fantastisch, zijn makkelijk aan te brengen en niet schadelijk voor jouw of je hond! Verder geeft het geen vettige plekken in de vacht van je hond, in tegenstelling tot vele andere druppels.
  In combinatie met de protectick spray werkt het super goed, geen teken te zien bij onze honden!

 2. Geen chemische troep, maar gewoon natuurlijk, dan ben ik al fan! Daarnaast werkt het ook nog is, dus ik ben erg tevreden!

 3. Ik ben zooooooo blij met deze pipetjes, eindelijk iets dat natuurlijk is en veilig voor onze andere huisdieren. Na verschillende chemische producten geprobeerd te hebben en elke keer flink jeuk en onrust. Is Drogan nu er vrolijk en geen last van jeuk! Wij zijn super blij! Owja en het ruikt ook nog heerlijk!

 4. Ik ben zeer tevreden over de Stop! druppels. Nori, mijn husky, is een echte tekenmagneet en sinds ik Stop! gebruik heb ik nog geen teken bij hem gezien! Wij zijn erg blij! Ik die geen ranzige beestjes er meer hoeft af te halen en Nori vrij van teken 🙂

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Aanbevolen

Tijdelijke aanpassing met betrekking tot het fysiek winkelen en het afhalen van bestellingen.

Tijdelijk zijn wij door privé omstandigheden alleen geopend op afspraak om bestellingen op te halen. Via info@ekowolf.nl of via ons WhatsApp nummer 0650871540 kan hiervoor een afspraak ingepland worden. Ook om in de winkel langs te komen zonder bestelling, kunt u contact opnemen.

Qua het bezorgen veranderd er niets. U kiest zelf de bezorgdag, en wij regelen de rest!

Bij voorbaat dank voor het begrip.