Terra Canis kruidenhelden – Casanova

 12,35

Terra Canis kruidenhelden – Casanova. Als het mannetje steeds de hond van de buurman in gedachten heeft, hele nachten waakt en wacht op zijn geliefde of gewoon niet langer kalm kan blijven wanneer de gevoelens hoog oplopen, dan zal ons magische kruid Casanova nuttig zijn. Van traditionele kruiden zoals monnikspeper en hop is bekend dat ze het verhitte temperament afkoelen en het overvolle enthousiasme van het mannetje verminderen, zodat de viervoeter weer in vrede eet en slaapt.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Terra Canis Kruidenhelden – Casanova

Als het mannetje steeds de hond van de buurman in gedachten heeft, hele nachten waakt en wacht op zijn geliefde of gewoon niet langer kalm kan blijven wanneer de gevoelens hoog oplopen, dan zal ons magische kruid Casanova nuttig zijn. Van traditionele kruiden zoals monnikspeper en hop is bekend dat ze het verhitte temperament afkoelen en het overvolle enthousiasme van het mannetje verminderen, zodat de viervoeter weer in vrede eet en slaapt.

Van de kruiden en Bachbloesems in Casanova wordt over het algemeen gezegd dat ze een kalmerend effect hebben, wat zal helpen om een reu “terug naar de aarde” te brengen.

Samenstelling

Monnikspeper, brandnetelblad, berkenblad, citroenmelisseblad, calendulabloesem, artisjokblad, hopbloesem, kaasjeskruidbloesem, Bachbloesem (wijnstok, kastanjeknop, kersenpruim, hulst, cichorei)

Analytische componenten

Eiwit: 19%  Vetgehalte: 3,9%  Ruwe celstof: 16,3%  Ruwe as: 9,2%

Heeft u hulp nodig bij het samenstelling van een compleet menu op maat voor uw hond of kat, ook bij medische klachten? U kunt bij ons terecht voor deskundig advies op maat via een online consult, of kom eens gezellig binnen lopen bij onze fysieke winkel in Moordrecht (Zuid-Holland). Ook kunt u ons vinden op sociale media met veel bruikbare informatie. Volg ons bijvoorbeeld op Instagram. Ook kun je bij Ekowolf online cursussen volgen in begrijpbare taal, en in je eigen tempo. Leer bijvoorbeeld alles over bottenbouillon, of hoe je het beste groente en fruit kunt toepassen bij jouw dier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Aanbevolen

(1 klantbeoordeling)

 5,99

(4 klantbeoordelingen)

 14,00

(1 klantbeoordeling)

 17,95