Terra Canis Kruidenhelden – Gewrichten

(1 klantbeoordeling)

 12,35

Terra Canis kruidenhelden – gewrichten. Slechte opvoeding, ondervoeding en overgewicht kunnen de gewrichten belasten. Van de gezondheidskruiden en Bachbloesems van de Terra Canis kruidenheld “Prima Ballerina” is bekend dat ze een positief effect hebben op de gewrichtsstofwisseling en de productie van synoviale vloeistof bevorderen. De ingesloten duivelsklauw wordt in de natuurlijke historie klassiek gebruikt om gezonde gewrichten te bevorderen. De Bachbloesems centaury, gentiaan en wilde roos zorgen voor extra ondersteuning.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Terra Canis kruidenhelden – gewrichten

Slechte opvoeding, ondervoeding en overgewicht kunnen de gewrichten belasten. Van de gezondheidskruiden en Bachbloesems van de Terra Canis kruidenheld “Prima Ballerina” is bekend dat ze een positief effect hebben op de gewrichtsstofwisseling en de productie van synoviale vloeistof bevorderen. De ingesloten duivelsklauw wordt in de natuurlijke historie klassiek gebruikt om gezonde gewrichten te bevorderen. De Bachbloesems centaury, gentiaan en wilde roos zorgen voor extra ondersteuning.

Samenstelling

Moerasspirea, wilgenschors, guldenroedekruid, granaatappelpitjes, brandnetelblad, calendula, duivelsklauw, roze rozenbloesem, lijnzaad, saffloerbloesem, Bachbloesem (centaury, gentiaan, wilde roos, olijf, esp, cerato)

Analytische componenten

Eiwit: 12,4%  Vetgehalte: 4,6%  Ruwe celstof: 28,2%  Ruwe as: 5,2%

Heeft u hulp nodig bij het samenstelling van een compleet menu op maat voor uw hond of kat, ook bij medische klachten? U kunt bij ons terecht voor deskundig advies op maat via een online consult, of kom eens gezellig binnen lopen bij onze fysieke winkel in Moordrecht (Zuid-Holland). Ook kunt u ons vinden op sociale media met veel bruikbare informatie. Volg ons bijvoorbeeld op Instagram. Ook kun je bij Ekowolf online cursussen volgen in begrijpbare taal, en in je eigen tempo. Leer bijvoorbeeld alles over bottenbouillon, of hoe je het beste groente en fruit kunt toepassen bij jouw dier.

1 beoordeling voor Terra Canis Kruidenhelden – Gewrichten

4,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
0%
4 sterren
100
100%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Voor oudere honden is dit zeker een fijne ondersteuner van de gewrichten, maar ook voor sporthonden in het onderhouden van de soepele gewrichten!

    We gebruiken voor Ice normaal alleen glucosamine complex. Maar nu hebben we het langere tijd (3 maanden) afgewisseld met de kruidenhelden voor gewrichten en hij is er in ieder geval zeker niet op achteruit gegaan!

    Als de hond zelf inmiddels redelijk stabiel is het met dit soort producten altijd lastig te beoordelen of je een vooruitgang merkt. Dus ik heb het dan maar beoordeeld op het feit dat Ice er mooi stabiel op gebleven is en dat het dus een fijne afwisseling is van de glucosamine!

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Aanbevolen

(2 klantbeoordelingen)

 5,50

(1 klantbeoordeling)

 12,22

(4 klantbeoordelingen)

 24,95 38,95

(1 klantbeoordeling)

 46,75 79,65