Terra Canis Kruidenhelden – Nieren

 12,35

De nieren – twee kleine organen met één grote taak. In een gezonde toestand fungeren ze als een centraal filterorgaan, dat de bloeddruk en de uitscheiding van urinestoffen reguleert. Het doel van een nierdieet is om de eiwitafbraakproducten in het bloed te minimaliseren. Om deze reden mag het voedsel geen te hoog eiwitgehalte bevatten en moet de inname van natrium, fosfor en andere mineralen in het voedsel worden verminderd om de bloeddruk te reguleren en de nieren te beschermen. De Terra Canis kruidenheld “All Cleaned Up” bevat Bachbloesems, zoals Ster van Bethlehem, crabappel of wilde haver, waarvan bekend is dat ze een positief effect hebben op de nieractiviteit. Gezonde kruiden zoals brandnetel, berk, guldenroede en stalkruid worden in de natuurlijke historie gebruikt om de urinestroom te bevorderen.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

De nieren – twee kleine organen met één grote taak. In een gezonde toestand fungeren ze als een centraal filterorgaan, dat de bloeddruk en de uitscheiding van urinestoffen reguleert. Het doel van een nierdieet is om de eiwitafbraakproducten in het bloed te minimaliseren. Om deze reden mag het voedsel geen te hoog eiwitgehalte bevatten en moet de inname van natrium, fosfor en andere mineralen in het voedsel worden verminderd om de bloeddruk te reguleren en de nieren te beschermen.

De Terra Canis kruidenheld “All Cleaned Up” bevat Bachbloesems, zoals Ster van Bethlehem, crabappel of wilde haver, waarvan bekend is dat ze een positief effect hebben op de nieractiviteit. Gezonde kruiden zoals brandnetel, berk, guldenroede en stalkruid worden in de natuurlijke historie gebruikt om de urinestroom te bevorderen.

Samenstelling Berkenblad, bugranewortel, brandnetelblad, paardenbloem, peterselieblad, solidago, heermoes, orthosifon, paarse bloem, immortelle, Romeinse kamille, Bachbloesem (mosterd, beuk, cichorei, Bethlehemster, wilde appelboom, wilde haver)

Analytische bestanddelen Eiwit: 13,2% vetgehalte: 2,2% ruwe celstof: 20,6% ruwe as: 8,7%

Voedingsadvies
Hoeveelheid per dag 
Tot 20 kg 1 lepel
Tot 30 kg 2 lepels
Tot 40 kg 3 lepels

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Terra Canis Kruidenhelden - Nieren Terra Canis Kruidenhelden - Nieren
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Aanbevolen