Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mijn spaarsaldo:

0 Ekopunten

Terra Canis Red Detox

(4 klantbeoordelingen)

 3,75

Knapperige wortelen, pompoen, zoete aardappel en rode appel worden aangevuld met een mix van bessen, die veel vitamine C leveren voor een sterke weerstand. Rozenblaadjes, rozenbottels en duindoornbessen vullen deze rode mix perfect aan. Of het nu gaat om een voedingssupplement van rauw vlees, in combinatie met vers en gekookt vlees, of gemengd met blikken die alleen vlees bevatten: onze GARDEN CASSEROLE geniet grote populariteit vanwege de ideale mix van gekookte groenten en fruit. Knapperige groenten en vers fruit garanderen niet alleen een verandering in de voederkom, ze leveren ook van nature alle essentiële mineralen en vitamines aan het organisme van de hond en ondersteunen op milde en natuurlijke wijze de spijsvertering. Alle grondstoffen voldoen aan de normen voor menselijke voeding.

Verlanglijst
Verlanglijst

Productbeschrijving

Knapperige wortelen, pompoen, zoete aardappel en rode appel worden aangevuld met een mix van bessen, die veel vitamine C leveren voor een sterke weerstand. Rozenblaadjes, rozenbottels en duindoornbessen vullen deze rode mix perfect aan.

Of het nu gaat om een voedingssupplement van rauw vlees, in combinatie met vers en gekookt vlees, of gemengd met blikken die alleen vlees bevatten: onze GARDEN CASSEROLE geniet grote populariteit vanwege de ideale mix van gekookte groenten en fruit.

Knapperige groenten en vers fruit garanderen niet alleen een verandering in de voederkom, ze leveren ook van nature alle essentiële mineralen en vitamines aan het organisme van de hond en ondersteunen op milde en natuurlijke wijze de spijsvertering. Alle grondstoffen voldoen aan de normen voor menselijke voeding.

Samenstelling

Pompoen (18 %), wortel (18 %), pastinaak* (14 %), rijpe tomaat (9 %), zoete aardappel (9 %), rode biet (9 %), rode appel (9 %), perzik (7 %), aardbei (5 %), biergist* (0.4 %), rozebottel* (0.4 %), duindoornbes* (0.2 %), lavendel* (0,2 %), rozenblaadjes* (0,2 %), kleimineraal*, zeewier*  *gedroogd

Verhouding: groenten : fruit = 78% : 22%

Analytische componenten

Eiwit: 1,1%  Vetgehalte: 0,4%  Ruwe celstof: 0,8%  Ruwe as: 0,9%  Vocht: 90,2%
MJ/kg: 1,3

4 beoordelingen voor Terra Canis Red Detox

4,8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
5 sterren
75
75%
4 sterren
25
25%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-4 van 4 beoordelingen
  1. Top product ! Ik wissel altijd af tussen de 4 soorten en ze gaan allemaal heel vlot binnen. Ik vries ze in en geef ze ook bevroren bij het eten. Dat gaan zonder probleem

  2. Ook deze ruikt heerlijk! Ik heb hem wel eens gegeven aan de honden en die vinden hem erg lekker. Helaas heeft River waarschijnlijk een gevoeligheid voor nachtschade, waardoor ik hem haar niet meer kan geven. Voor Nuka blijft het wel een aanvulling!

  3. Deze potjes zijn heel handig! Zeker wanneer ik zelf weer eens vergeet groentes eruit te halen of klaar te maken. Deze, de Red Detox ruikt het lekkerst van alle vier. Echt aslof je je waant in een Italiaanse keuken. Sinds dat ik erachter ben gekomen dat Nori helaas niet tegen nachtschades kan heb ik deze niet meer gebruikt, maar wel inspiratie eruit gehaald wat ik wel kon gebruiken.

    Dus heb je een hond die kan reageren op nachtschade groentes, sla deze dan even over.

  4. Ik vind de potjes van Terra canis zo handig! Door regelmatig een blokje naast hun kvv te geven, krijgen mijn honden alle essentiële mineralen en vitamines binnen.
    En bovendien ruikt het zo lekker dat ik het zelf ook op zou willen eten 🙂

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Aanbevolen